Andrzej19831983 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Po wyjeciu wtryskiwaczy jedna podkladka byla cala okopcona i koncowka wtrysku. Jakby przepuszczala. Znajde wiecej czasu to jednak czyszczenie dokladne gniazd mnie czeka i wymiana na podkladki oryginalne. Widocznie dno gniazda jest zasyfione i to sprawia ze przepuszcza i trejkocze wtrysk Edytowane 15 Września 2022 przez Andrzej19831983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoog Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Dobrze wyfrezuj gniazdo. Jesli wtrysk nie leje to będzie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej19831983 Opublikowano 19 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Czym to zrobic widzialem zestawy specjalne na allegro ale nie wiem czy to sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoog Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Nada sie. Ja u siebie czyscilem szczotka mosiężna bo mosiadz nie rysuje. Tylko że nie miałem zgorzeli w gniazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi