Robercik Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Witam, czy wymieniał ktoś z was może piasty w pulsar ,mam przejechane 60tyś. i nie wiem czy jet to możliwe żeby przy tak małym przebiegu padły łożyska w piaście. Mój pulsar to benzyna w automacie 120 HP. Hałas zaczyna się od 60 km /godz. Nie są to opony ,założyłem nowe i to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Wszystko jest możliwe. Jak stoi pod "chmurką", to większe prawdopodobieństwo lub po prostu zdarza się. A zaciski, tarcze, klocki są OK ? Nic tam się zbytnio nie grzeje w porównaniu z drugą osią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Jutro sprawdzę zaciski ,a grzać się nie grzeje z przodu piasty są trochę cieplejsze niż z tyłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Przód zawsze będzie cieplejszy. Sprawdź zaciski, a najlepiej podnieś i zakręć czy coś idzie wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Zacisk ok ,wymontowałem piastę, i przy obracaniu w rękach wyczuwalne jest jakby kulki w łożysku obracały się po nieruwnej bieżni ,luz nie jes wyczuwalny w rękach ,także zakup piasty w następnym tygodniu ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Daj znać czy po wymianie jest OK oraz jaką piastę i w jakiej cenie kupiłeś. Będzie na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Hej zamontowałem piastę SKF szmery wycie huczenie ustało jak ręką odją ?? ,zapłaciłem 295 zeta ??, w Nissanie 2100 za oryginał .Godzinkę i ogarnąłem wymianę, zobaczę na ile kilometrów będzie dobrze, oryginał wytrzymał 60000 tyś. Pozdrawiam nissanowców ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeusz54 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 60000km czy 60 tysięcy km, bo nie chyba 60000tys.km czyli 60000000 km bo byłoby to marzenie wszystkich nas - właścicieli nie tylko Pulsarów.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi