przemyslaw.s Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Witam, Wczoraj kupiłem swojego Murano Z51. Mam kilka pytań: 1. Szyber nie otwiera ta "kot" się nie odsłania odsłania nie słychać silniczka, gdzie można znaleźć problem bardzoem naprawu ktoś ktośby ich schematm wdzięczny. 2. Radio ma bluetooth z punktem kontrolnym ale można wygodnie wybrać głosowe połączenie, a łączy się z telefonem. 3. Aux mam na tyle podłokietnika wejście na cinch czy przez to miałbym łączyć się z aux a może jest schowany gdzieś indziej? Mam jeszcze kilka pytań ale chcesz od tego. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 z szyberem może sprawdź najpierw bezpieczniki radio łączy się z telefonrm tylko w mojej wersji z telefonu przez bluetooth nie można puiszczać musyki są tylko z tego co pamiętam z teyłu ja dokupiłem do nich transmiter i podpiołem i tel działa bezprzewodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw.s Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 A mógłbyś podpowiedzieć gdzie dokładnie jest ten bezpiecznik? Szukam w tych wszystkich opisach i raz znalazłem ale było tam mnóstwo rzeczy niby podpiętych pod ten bezpiecznik, sterowanie silnika i tym podobne więc obstawiam że to nie to. Przejrzałem opisy w internecie i jakoś nie widzę dedykowanego bezpiecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi