Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Świeży zakup, kilka pytań

przemyslaw.s
 Share

Recommended Posts

Witam,

Wczoraj kupiłem swojego Murano Z51.

Mam kilka pytań:

1. Szyber nie otwiera ta "kot" się nie odsłania odsłania nie słychać silniczka, gdzie można znaleźć problem bardzoem naprawu ktoś ktośby ich schematm wdzięczny.

2. Radio ma bluetooth z punktem kontrolnym ale można wygodnie wybrać głosowe połączenie, a łączy się z telefonem.

3. Aux mam na tyle podłokietnika wejście na cinch czy przez to miałbym łączyć się z aux a może jest schowany gdzieś indziej?

Mam jeszcze kilka pytań ale chcesz od tego. 

Z góry dziękuję za pomoc 

z szyberem może sprawdź najpierw bezpieczniki

radio łączy się z telefonrm tylko w mojej wersji z telefonu przez bluetooth nie można puiszczać musyki

są tylko z tego co pamiętam z teyłu ja dokupiłem do nich transmiter i podpiołem i tel działa bezprzewodowo

A mógłbyś podpowiedzieć gdzie dokładnie jest ten bezpiecznik? Szukam w tych wszystkich opisach i raz znalazłem ale było tam mnóstwo rzeczy niby podpiętych pod ten bezpiecznik, sterowanie silnika i tym podobne więc obstawiam że to nie to. Przejrzałem opisy w internecie i jakoś nie widzę dedykowanego bezpiecznika