wat25 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Witam. Poszukuje informacji czy istnieje zamiennik w/w czesci nr kat.19388-4A0A1. Ewentualnie moze ktoś ma info gdzie można tą cześc zakupic w normalnym terminie, bo na chwile obecną ASO sciąga ja mi już 2 miesiące a cena powala. Ps. Smering od strony kierowcy na półosi. Ewentualnie może ktoś zna dokładne wymiary w/w czesci mam niedaleko hurtownie z takimi czesciami ale wymagaja by przyniesc czesc lub wymiary. Mój wóz stoi w garazu i leje a mechanik rozkłada rece bo nie ma nowej cześci a raczej wątpi w dobranie jej w hurtowni. Edytowane 27 Lipca 2022 przez wat25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wat25 Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Pozwolę sobie sam odpowiedzieć, info dla zainteresowanych rozmiar 40x58x10... zamienniki Suzuki Ignis-Alto. Dzieki za zainteresowanie:D... Pozdrawiam. Ps dzieki Żora za rozwiązanie problemu.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi