wat25 Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) Witam. Poszukuje informacji czy istnieje zamiennik w/w czesci nr kat.19388-4A0A1. Ewentualnie moze ktoś ma info gdzie można tą cześc zakupic w normalnym terminie, bo na chwile obecną ASO sciąga ja mi już 2 miesiące a cena powala. Ps. Smering od strony kierowcy na półosi. Ewentualnie może ktoś zna dokładne wymiary w/w czesci mam niedaleko hurtownie z takimi czesciami ale wymagaja by przyniesc czesc lub wymiary. Mój wóz stoi w garazu i leje a mechanik rozkłada rece bo nie ma nowej cześci a raczej wątpi w dobranie jej w hurtowni. Edited July 27, 2022 by wat25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wat25 Posted July 28, 2022 Author Share Posted July 28, 2022 Pozwolę sobie sam odpowiedzieć, info dla zainteresowanych rozmiar 40x58x10... zamienniki Suzuki Ignis-Alto. Dzieki za zainteresowanie:D... Pozdrawiam. Ps dzieki Żora za rozwiązanie problemu.:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts