mariuszjn Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Witam mam pytanie jakie spalanie macie w swoich tino chodzi mi o miasto i trasy? Oraz jaka predkosc maksymalna osiagacie? Ja w swojej spalanie mam po miescie w granicach 11 l. Na autostradzie predkosc srednia 130km/h okolo 10l a przy predkosci 90km/h okolo 8.5-9l. A co do maksymalnej predkosci to to tak 170 -180km/h. Silnik mam 1.8 benzyna 116 km bodajze. Zastanawiam sie nad zamontowaniem gazu tylko nie wiem jak sobie radza te silniki z instalacja lpg. Przebieg mam 143 tys km. Rok 2004. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1986 Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Mam ten sam silnik w gazie tylko że w Primerze P12 i radzi sobie bardzo dobrze instalacja to KME diego nie ma różnicy czy gaz czy benzyna jedzie tak samo i spalanie jest ok 10.5l gazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts