Kris_Ka Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Koledzy macie moze jakies propozycje na spryskiwacze szyby przedniej? Jeden ze swoich popsulem i teraz leje. Cena w ASO miazdzy. Ponad 2 stowki. Czy macie jakies sprawdzone zamienniki od innego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Mam! Zupełnie przypadkiem kiedyś nabyłem dwa spryskiwacze, ostatnio je wygrzebałem i jeden właśnie podmieniłem bo też miałem problem. Tylko za cholerę nie wiem od czego to są spryskiwacze ...ale obiecuję sprawdzić. Poszukam w historii zakupów, bo chyba wysyłkowo kupowałem. A jak nie, to po powrocie do domu fotkę zrobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Ka Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Bede czekał z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Niestety w historii zakupów nic nie znalazłem, ale postaram się o zdjęcie trochę szybciej. Choć podejrzewam, że to do Subaru Imprezy GD. Ale trzeba potwierdzić... Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Aby dokładnie sfotografować tę dyszę trzeba jednak poczekać jeszcze 10dni. Na dzisiaj mam to: Oryginał Zastępczak Przypomniało mi się jeszcze, że oryginał miał oprócz wężyka podłączone dwa przewody. Ale postanowiłem je odłączyć i się nie przejmować. Nie wiem co to może być - podgrzewanie dyszy??? Tak czy siak działa bez wiązki. Małą wadą jest brak możliwości regulacji tej zastępczej dyszy, ale pryska prawie idealnie. Tylko nieznacznie za nisko. Sam obejrzę po powrocie to osądzę, ale wydaje mi się że to będzie dysza od Imprezy GD: https://parts.subaru.com/p/Subaru_2007_STI-25L-TURBO-6MT-4WD-Limited-Sedan/Windshield-Washer-Nozzle-Left/49300300/86636FE041.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja W temacie zanim wymienicie polecam przepłukać/odkamienić octem. U mnie pomogło Podawałem na wyjęty wtryskiwacz przez strzykawkę - sekwencje podanie, zwłoka kilka minut na reakcję, podanie i tak z 10 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi