lampik Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Hej jestem tu nowy więc na początku chciałem się przywitać i prosić o wyrozumiałość, Mam problem z moim qaskem j11 , chodzi o to że sypie błędami na zegarach i nie działają mi komponenty ,jak wspomaganie abs, parktronik itp... dodam że stało się to po dojechaniu do domu podczas dojazdu wszystko było dobrze na zegarach paliła się kontrolka radaru chyba takie dwa samochodziki po prawej stronie liczników, zacząłem sprawdzać masy po stronie kierowcy na błotniku, wszystko wygląda ok... Czy ktoś spotkał się z takim problemem ? ~lampik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumburak1974 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Cześć. Mam to samo , post jest z sierpnia tzn że chyba rozwiązałeś problem ? Co było powodem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 No i w sierpniu kończy się jego aktywność więc nie liczyłbym na odpowiedź. Prędzej priv, to pójdzie na e mail. No chyba, że się mylę. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts