DobryZGR Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Witam , mam pytanie do was czy przy zdejmowaniu/wymianie maglownicy trzeba zdejmować zawieszenie czy uda się ją wyjąć bokiem itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 ja wyciągałem górą ale się namęczyłem najlepiej to popuścić sanki i na spokojnie wyciągnąć, jeżeli chodzi tobie o zawias to nie trzeba ściągać ale na pewno bez niego było by prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZGR Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Devil1986 napisał: ja wyciągałem górą ale się namęczyłem najlepiej to popuścić sanki i na spokojnie wyciągnąć, jeżeli chodzi tobie o zawias to nie trzeba ściągać ale na pewno bez niego było by prościej No o to mi chodziło noo nawet jak popuścić to i tak zazwyczaj się kończy że sanki latają a maglownica dopiero wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi