GriszaDG Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Dzień dobry Spalił się rozrusznik. Gdzie mogę szukać przyczyny? Przy rozruchu, nie włączyło się radio ani klima. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 11 godzin temu, GriszaDG napisał: Dzień dobry Spalił się rozrusznik. Gdzie mogę szukać przyczyny? Przy rozruchu, nie włączyło się radio ani klima. Z góry dziękuję za pomoc. Spalił się bo miał dość. Aczkolwiek tak szczegółowy opis może świadczyć o wszystkim innym. Zaparze kawę i zaczynam rozkminiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 13 godzin temu, GriszaDG napisał: Spalił się rozrusznik. Gdzie mogę szukać przyczyny? Może "Start-Stop" go wykończył. Auto na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 13 godzin temu, GriszaDG napisał: Spalił się rozrusznik. Opis dość lakoniczny to i odpowiedź taka sama-Spalił się bo dostał zwarcie.Dlaczego dostał zwarcie bo się zablokował.Dlaczego się zablokował ? i tutaj może być kilka przyczyn.Radio i klima nie mają tu nic do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi