bastek7 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Witam spotkał się ktoś z puknięciem podczas hamowania dzwięk taki jak ktoś by puknoł dwoma blaszkami niemoge tego zlokalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 To puknięcie to może być luz na zaciskach,a konkretnie na wodzikach.Ewentualnie...ruch silnika do przodu może wywoływać taki efekt na elastycznym łączeniu tłumików.U mnie w nowej Kaśce tak było,serwis nie potrafił tego zlokalizować.Wsadziłem gumę pomiędzy poduchę silnika z lewej strony i jak ręką odjął...po jakimś czasie wyjąłem i pukanie już nie powróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 może klocki się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek7 Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 4 godziny temu, vahanar napisał: może klocki się kończą Klocki są nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi