Gość okraglaczek Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 a jak wyglada ta obejma?? ona jest na dole wachacza czy na gorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 obejma zwrotnicy to nazwa tego ramienia do którego przykrecasz górny wahacz, a na dole kreci sie na zwrotnicy. Robiłem pomiary, ogledziny na oko i nic nie widziałem, nawet jak miałem juz dwa komplety to je porównywałem i byłem pewien obaw czy dobrze robie zmieniajac ta część. Zmieniłem i kierownica wróciła do normy. Kąt tez się poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okraglaczek Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dzieki na przyszlosc bede wiedzial, bo teraz juz mi sie nie oplaca wymieniac tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi