Inos Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Witam Ubywa mi płyn do chłodnicy i zdiagnozowaniem wyciek, ewidentnie z pod zbiorniczka wyrównawczego. Próbowałem go zdemontować, wybrałem strzykawką płyn, zdjąłem wężyki i odkręciłem blaszkę która jest za zbiornikiem. Nadal nie mogę go wyjąć bo przeszkadza mi osłona. Chciałem zapytać czy ktoś z was już wyjmował ten zbiornik i co jeszcze odkręcić? Tej osłony nie chce ruszać bo nie wiem czy mi coś nie wyskoczy jak ja zdejmę ? Proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Ps. Na zdjęciu widać ta osłonę z dwoma śrubami której nie demontowałem. Edytowane 9 Października 2022 przez Inos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 https://youtu.be/6Cds1LaDQz8 Ten pan właśnie wymienia zbiorniczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inos Opublikowano 9 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Dziękuję za pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi