Inos Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 (edited) Witam Ubywa mi płyn do chłodnicy i zdiagnozowaniem wyciek, ewidentnie z pod zbiorniczka wyrównawczego. Próbowałem go zdemontować, wybrałem strzykawką płyn, zdjąłem wężyki i odkręciłem blaszkę która jest za zbiornikiem. Nadal nie mogę go wyjąć bo przeszkadza mi osłona. Chciałem zapytać czy ktoś z was już wyjmował ten zbiornik i co jeszcze odkręcić? Tej osłony nie chce ruszać bo nie wiem czy mi coś nie wyskoczy jak ja zdejmę ? Proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Ps. Na zdjęciu widać ta osłonę z dwoma śrubami której nie demontowałem. Edited October 9, 2022 by Inos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziadekJanek Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 https://youtu.be/6Cds1LaDQz8 Ten pan właśnie wymienia zbiorniczek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inos Posted October 9, 2022 Author Share Posted October 9, 2022 Dziękuję za pomoc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts