Gość alf Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 sorki, że nowy topic o klockach ale nie znalazłem potrzebnych mi informacji. Kupiłem parę dni temu klocki kashiyama-nr kat. JC C11057,w sklepie powiedzieli, że będą pasować. Byłem wieczorem na warsztacie, ale niestety nie pasują- jeszcze mnie skasowali. Jutro będe chciał wymienić, ale na jakie? może ktoś zna jaki ma być nr katalogowy JC ? czy może jakieś inne ? auto N15 sedan 1.6(76kW)GA16DE, 1998 made in japan, bez ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manekin Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 jeśli masz samochód kupiony w salonie w Polsce (jak sprowadzony to nie wiem) to zadzwoń do ASO i podaj numer nadwozia. powiedzą Ci jakie to klocki ( bo mogą być np. od GTI). Ja tak mam w N-15 1,4 z 98r (tarcze przód i tył). trudno jest kupić je kupić ale duży wybór mają w inter-carsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wyjaśniło się. Pasuja te o n-rze JC C11058, do tego modelu są w katalogu JC te dwa numery( C11057 i C11058) z katalogu wynika, że różne dla wersji z ABSem i bez, ale jak widać guzik prawda. Może się komuś przydać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 wogole jak pojezdzisz troche to podziel sie opinia na temat tych klockow ;] bo mam je od jakis 2tys km i zaczynaja piszczec jak sa gorace :/ no ale kosztowaly tylko 70pln wkoncu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 myslę, że piszczące klocki nie stanowią problemu, zalezy chyba od użytych materiałów? miałem kiedyś hondę i w instrukcji było napisane, że klocki moga piszczeć i żeby sie tym nie przejmowac, jak w hondzie moga piszczeć to i w nissanie też :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 wogole jak pojezdzisz troche to podziel sie opinia na temat tych klockow ;] bo mam je od jakis 2tys km i zaczynaja piszczec jak sa gorace :/ no ale kosztowaly tylko 70pln wkoncu.... jezu klocki za 70zł... bałbym się na tym jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 kashiama czy jakos tak made in japan. nawet niezle sa, grunt ze hamuja jak zyleta i nie piszcza juz... klocki i tak wymieniam co rok wiec sie nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tigernet77 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja w swojej czarnej almerce N15 zainstalowalem ostatnio oryginalny zestaw - tarcze ZIMMERMAN i do tego klocki MINTEX MDB1760. B R Z Y T W Y !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja w swojej czarnej almerce N15 zainstalowalem ostatnio oryginalny zestaw - tarcze ZIMMERMAN i do tego klocki MINTEX MDB1760. B R Z Y T W Y !!!!!! I ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tigernet77 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 za calosc w Inter Carsie zaplacilem (po lekkiej znajomosci) cos ok. 400 zlociszy. jak bedziesz zainteresowany dokladnymi symbolami zestawu to poszukam fakturki i napisze. acha... przy okazji wymienilem tez plyn hamulcowy na MOTUL dot 5.1 - literek za 89 zl. i ostro smigam mimo zimy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tigernet77 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja w swojej czarnej almerce N15 zainstalowalem ostatnio oryginalny zestaw - tarcze ZIMMERMAN i do tego klocki MINTEX MDB1760. B R Z Y T W Y !!!!!! I ile to kosztowało? za calosc w Inter Carsie zaplacilem (po lekkiej znajomosci) cos ok. 400 zlociszy. jak bedziesz zainteresowany dokladnymi symbolami zestawu to poszukam fakturki i napisze. acha... przy okazji wymienilem tez plyn hamulcowy na MOTUL dot 5.1 - literek za 89 zl. i ostro smigam mimo zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi