Forfiter1990 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Witam wszystkich forumowiczów Panie i Panowie. A więc, jakie powinno być ciśnienie oleju w silniku 3.0 TDI Patrol y61 . Niestety nie wiem która to 3litrowka . Jutro jadę do kolegi żeby to sprawdzić, przy okazji ustalę dokładne dane auta. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc w ewentualnym temacie. Pzdr Ofrroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffien Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Trochę późno odp. Ale : u mnie 3.0 158km mam extra ciśnieniomierz w PSI który pokazuje na małym obciążeniu ciepły silnik koło 20 do 40 a przy większym koło 60. Na zminym po odpaleniu to ponad 100 potrafi na chwilę wskazać. Na ciepło i reduktor pod spora górę to też koło 70 80 Przebieg 310k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi