Rafaello007 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Dzień dobry, Jestem posiadaczem Nissana X Trail 2015, 7seater. W samochodzie nie było rolety tylnej bagażnika (auto z drugiej ręki). Widziałem na allegro rolety do Nissan X Trail, ale z dopiskiem że modele są niekompatybilne z samochodami z elektryczną klapą bagażnika. Moje pytania: - czy w 7osobowych nissanach była fabrycznie montowana roleta tylna bagażnika? - jaka jest różnica w rolecie dla automatycznej klapy a manualnej? Roleta nie jest połączona z klapa bagaznika. - czy ktoś wie gdzie można dostać taką roletę? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Rolety: https://allegro.pl/listing?string=xtrail roleta t32&order=p Sądząc po zdjęciach wersji 7 osobowej roleta jest standardowa i raczej nie ma nic wspólnego z rodzajem klapy (nie jest z nią w żaden sposób połączona). Fabrycznie raczej nie było jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello007 Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dziękuję za odpowiedź. Tak, widziałem oferty rolet na allegro, niestety wszystkie mają w opisie informacje, ze nie pasują do samochodów z elektryczna klapa bagaznika. Na logikę, nie powinno mieć to znaczenia, bo klapa a roleta to 2 osobne byty. Dlatego chciałem się rozeznać, czy ktoś miał podobna zagwozdkę. Sprzedawca odpisał "Jest różnica w wyprofilowaniu rolety oraz w boczkach bagażnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Godzinę temu, Rafaello007 napisał: Sprzedawca odpisał "Jest różnica w wyprofilowaniu rolety oraz w boczkach bagażnika" Ze zdjęć wersji 7 os vs 5 os to nie wynika. Najprościej zamówić i spr. jak nie pasuje odesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi