Zibbi11 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Witam może Ktoś się orientuję. Zgasiłem mojego murano za 1 min ponownie chcę odpalić ale nie odpalił Zapłon się włącza po wciśnięciu Guzika i nic więcej rozrusznik nie kręci. Na wyświetlaczu wyświetla się Wciśnij pedał chamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Sprawdz czujnik na pedale hamulca, on czesto zawodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibbi11 Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 8 hours ago, stuff1000 said: Sprawdź czujnik na pedale hamulca, na często zawodzi.... Dzięki właśnie ma to sprawdzić mechanik od tego zacząć są tam dwa po wcisnięciu jednego światła stop się zapalają to tak jak byłby Ok albo ten tylko od tego a drugi żadnej reakcji na swiatłach trzeba go miernikem zobaczyć ale nie było kiedy. Oby to było tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 jak jest u mechanika da sobie radę jeśli to czujnik. W niektórych można zmostkować i zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi