przerysz Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Na obd pokazuje mi błąd P0090 regulator ciśnienia paliwa 1 Gdzie się znajduje i jak go wymienić. Edytowane 27 Listopada 2022 przez przerysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 27.11.2022 o 18:45, przerysz napisał: Na obd pokazuje mi błąd P0090 regulator ciśnienia paliwa 1 A po za tym coś więcej się dzieje (silnik przerywa , nie chce wchodzić na obroty)? Tydzień temu też miałem taki błąd razem z awarią ss. Auto jeździło normalnie nic się nie działo i po skasowaniu błędu do dnia dzisiejszego jest wszystko ok. Znalazłem takie coś cc Czujnik na listwie paliwowej , tak przypuszczam nie jestem mechanikiem ? Edytowane 28 Listopada 2022 przez manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przerysz Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Jak narazie tylko błąd wyskakuje co jakiś czas. A wszystko zaczęło się po zatankowaniu do pełna paliwa. Nie wiem czy to zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przerysz Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Na dzień dzisiejszy pulsar nie pali wyskakuje błąd Fuel Pressure Regulator 1 Performance jest już po wymianie pompy paliwa czujnika nowego na listwie co prawda używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celnik Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Cześć, jak temat się zakończył? Bo mam podobną sytucję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi