Olarek1973 Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Witam, Jestem posiadaczem Nissana Qashgia 1.6 DIG-T Start-Stop z 2017 r. chciałbym się dowiedzieć jakiego typu proponujecie akumulator do tego typu auta. Obecnie nie mogę zdiagnozować jaki akumulator jest zamontowany, ponieważ nie ma żadnej naklejki na nim (jest cały czarny), od poprzedniego właściciela auta nic nie wiem czy akumulator jest od nowości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 2 godziny temu, Olarek1973 napisał: ... chciałbym się dowiedzieć jakiego typu proponujecie akumulator do tego typu auta TUTAJ sam sobie odpowiesz wyszukując właściwy aku czy to po nr. VIN, czy po modelu auta (i nie tylko). Poniżej masz wynik po wklepaniu Twojego auta i modelu aku EXIDE. Możesz tam sprawdzić sam - będziesz miał wybór między aku EXIDE i CENTRA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuss Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Dzięki wielkie NIe ma mój ss bo tylko z guzika odpalany i gaszony nic więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts