tata_w_drodze Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Cześć, czy ktoś z was montował może isofix na przedni fotelu. moglibyście coś polecić jeśli chodzi o gotowy element do zamontowania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzyk Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Czekaj, a czy czasem zasada bezpieczeństwa, czyli montaż ISO fixa nie ma znaczenia?Przecież ISO jest montowane do ramy? Tzn do karoserii, tzn do elementu stałego. A ty chcesz zamontować 2 haki do fotela.?Po drugie jak ktoś ma wielki zad to będą mu haczyki uciskać w siedzenie może są takie zestawy. Ja o nich nie słyszałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisilYE Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Chyba skoda przewiduje takie rozwiązanie,gdzieś rzuciło mi się w oczy Tu coś więcej https://forum.autokacik.pl/topic/496510-samochody-z-isofix-z-przodu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts