Kubae11 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, Mam jestem w posiadaniu Nissana Note e11 po lift z fabrycznym radiem 2 din. Zamówiłem https://shopee.pl/product/578409714/11974994963?smtt=0.777193897-1671629028.9 Zastanawiam się czy ktoś już robił coś podobnego i jakie przejściówki będą mi potrzebne, wyczytałem coś o przejściówce kabla antenowego, wzmacniacz i separator radia ? Czy jakieś jeszcze ? Samochód fabrycznie wyposażony w 6 głośników a przejściówki na aliexpres wiedzę do 4 tylko Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Kubae11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Pojęcia nie mam. Jak Ci się uda, to chętnie zlecę Ci montaż u mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubae11 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zrobione wszystko ładnie działa tylko fabryczna ramkę musiałem sam przyciąć, chyba że ktoś ma namiary na jakiś zamiennik pasujący do radia z android 7 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubae11 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) Witam,Mam radio android jak w opisie i chce do niego podłączyć fabryczny mikrofon nissan Rozumiem że mikrofon signal i gnd podłączyć do pinu 19/20 w radiu, a pozostałe dwa kable ? Tj. Control signal i microfon vcc orientuje się ktoś ?Dziękuję za pomoc Ewentualnie jak ktoś byłby w stanie przetłumaczyć - mikrofon signal - to jak rozumiem + dźwięku mikrofonu - mikrofon gnd - minus dźwięku mikrofonu - mikrofon Control signal ? - zmostkowac mikrofon signal żeby był jakby aktywny cały czas ? - mikrofon vcc - zasilanie mikrofonu tylko gdzie to podłączyć ? Edytowane 4 Lutego 2023 przez Kubae11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi