serg_on Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Czy ktoś z Was spotkał się gdzieś w PL z taką modyfikacją oryginalnego radia N. Qashqai J11 / X-Trail (2014-2019) - zintegrowana instalacja Apple CarPlay (zachowuje widok z kamery 360 st). Bardzo zależy mi na takiej przeróbce, bez konieczności wymiany na chińskie, czy inne zamienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ja chętnie ogarnął bym w ten sposób ale android.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, MirekCC napisał: Ja chętnie ogarnął bym w ten sposób ale android. Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka cokolwiek, aby było radio - oryginał fabryczny i tylko dodatkowy moduł, ewentualnie jakaś nakładka ? . Robić to już robią, tylko gdzie w PL... Edytowane 7 Stycznia 2023 przez serg_on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Ja szukałem radia z wersji z końca produkcji Xa z Android ale oczywiście ma inne wtyczki z tyłu... Co za patafiany z tych japońców.... To co na 1 zdjęciu to raczej wymiana chińczyka w starej skórze Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Smakor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Fajny efekt, też byłbym zainteresowany gdyby ktoś w PL to ogarniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Panowie, trzymajcie się tematu kolegi @serg_on. Jeśli nie macie nic do zaoferowania w tym zagadnieniu, to proszę się nie wypowiadać lub dyskutować w innym (nowym) temacie. Inaczej będzie kasacja i bonusy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi