bobroy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Od kilku dni słychać u mnie dziwne dźwięki z tylnego prawego koła, albo z jego okolic. Nie są to stuki tylko jakby ciche jęczenie/ocieranie. Trudno to jakoś opisać. Najbardziej słychać, gdy wjeżdżam tyłem na krawężnik i z niego zjeżdżam. Sądzę, że mogą to być jakieś gumowe elementy, bo raczej nie amortyzator, bo był niedawno wymieniany. Ktoś wie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 stuka któryś z elementów hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nawet przy bębnach?! U mnie z tyłu są bębny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Może być. Sprawdź w jakim stanie są sprężynki w bębnie , może czas na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Za jakieś 600 km, czyli w ciagu miesiąca, planowany jest przegląd po 120 000 km. Powiem, żeby i to mechanik sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nawet przy bębnach?! U mnie z tyłu są bębny. rozumiem że hamulec bębnowy ma wg Ciebie tak prostą konstrukcję że nie może w nim np obcirać szczęka lub poluzować się jakiś inny element typu sprężynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nie wiem, ale skoro tak piszesz, to pewnie tak jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 a moze to poduszka mocujaca amorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 a moze to poduszka mocujaca amorek?? No wlasnie jak to jest z tymi poduszkami mocujacymi - sa dostepne poza serwisem albo czy mozna je zregenerowac jak to jest z poduszkami od silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 a poduszki od silnika mozna zregenerowac?? u mnie juz ze 2 nadawalyby sie do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja mam poduszki pod amorki regenerowane za płacilem z wymiana po 140 zeta za sztuke i jak na razie sprawuja sie znakomicie. Choc przejechalem na nich dopiero 10tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 ja mam poduszki pod amorki regenerowane za płacilem z wymiana po 140 zeta za sztuke i jak na razie sprawuja sie znakomicie. Choc przejechalem na nich dopiero 10tyś km. A gdzie mogę kupić takie regenerowane? A wiesz może ile kosztują nowe? Pewnie trzeba od razu dwie wymieniać, jak amorki, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 można wymienic i po jednej szt. masz namiar www.blonski.fdf.pl zakład maja w Zielonce i zajmuja sie tym juz prawie 20 lat wszyscy moi znajomi tam robia zawieszenie i bardzo sobie chwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi