Gość Picek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Czy może mi ktoś doradzić co zrobić gdy pojawi się luz na zawiasach. Regulacja uchwytem który jest w słupku nic nie daje bo szczelina drzwi wyraźnie się zmniejsza. Wygląda na to, że wyrobił się sworzeń w zawiasach, jak to skasować i czy wogóle się da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 już było trzeba wymontowa zawiasy i znaleź dotokarza który ci spasuje na nowo poszukaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Czy może mi ktoś doradzić co zrobić gdy pojawi się luz na zawiasach. Regulacja uchwytem który jest w słupku nic nie daje bo szczelina drzwi wyraźnie się zmniejsza. Wygląda na to, że wyrobił się sworzeń w zawiasach, jak to skasować i czy wogóle się da? miałem to samo, próbowałem sam regulować -> nic nie dało. podjechałem do lakiernika -> 2 minuty i po sprawie. luz został, ale drzwi pięknie i cicho się zamykają (już 3 miesiące) , a pewnie o to ci właśnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bla_ZeY Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja kupiłem używane od angielskiej wersji i teraz jest jak w nówce. Bla_ZeY Primera P11 2.0i ACNC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Wam tez pod postem onegoga fruwaja sobie ptaszki ? Cholera pewnie znowu jakis wirus :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.