krzycho59 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 (edited) Witam wszystkich, Potrzebuję pomocy w następującej sprawie. Chciałbym wymienić fotele w mojej kasi na teknę plus. Znalazłem tapicerkę ale w kolorze brązowym. Ponieważ mam auto w kolorze brązowym CAN G bodajże mam pytanie czy ktoś na forum ma podobną konfigurację i jak to pasuje- wiadomo czarna do wszystkiego a ten drugi kolor- na zdjęciach ciężko ocenić bo każdy monitor inaczej to wyświetla. Boję się że trochę mdło będzie wyglądać lub odcienie będą się gryźć. Będę wdzięczny za informacje i ewentualne zdjęcia jak to w rzeczywistości wygląda. Może ktoś kto ma taki kolor przesłałby zdjęcia na priv w przyzwoitej rozdzielczości... Edited February 8, 2023 by krzycho59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho59 Posted February 11, 2023 Author Share Posted February 11, 2023 Do zamknięcia.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts