Toff10 Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 (edited) Witam posiadam NISSAN ALMERA 1.5 2006R W GAZIE. REDUKTOR LPG PUSZCZA GAZ I ZALEWA MI AUTO. wiem że do wymiany jest membrana i kupilem już zestaw naprawczy. Jeśli się nie uda rozważam też zakup reduktora za 452 zł a w garażu chcieli 800. Mam pytanie jesli regeneruję reduktor i go nie wypinam tylko zmieniam membranę jak na filmiku poniżej to muszę mieć pustą instalację lpg ? Czy mam czymś zacisnąć rurę czy może przy butli jest jakiś specjalny zawór bezpieczenstwa bo nigdzie o tym nie ma mowy? I co w razie wymiany reduktora ta sama zasada DZIAŁANIA? Zdjecie dodane a film poniżej dziękuję !! : https://www.google.com/search?q=regeneracja+reduktora+lpg+brc&client=ms-android-samsung-ss&sxsrf=AJOqlzWGFijTnEWKzW2M3Op_BpKteeZV0A%3A1676103536194&ei=cE_nY9zEC4aHrwTiyqX4DQ&oq=regeneracja+reduktora+lpg+brc&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBQgAEIAEMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIFCCEQoAEyBQghEKABMgUIIRCgAToKCAAQRxDWBBCwAzoECCMQJzoECCEQFToLCCEQFhAeEPEEEB06CQgAEBYQHhDxBEoECEEYAFDdBViaHWCBIGgCcAB4AIABvAGIAcwKkgEDNy41mAEAoAEByAEIwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:9714b2f8,vid:20u1LE2eBXE Edited February 15, 2023 by Toff10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 w linku nic nie ma. wyjmij reduktor z auta będzie lepiej, na butli możesz zakręcić gaz ale też powinien EZ trzymać z tego co napisałeś wnioskuję, że nei masz programu, jak tak, to nei kręć imbusem, powinno zagrać ale i tak dobrze by było podpiąć pod program i ustawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts