dskomorowski Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witam mam strasznie meczocy problem, mam nissana qashqaia+2 2009 rok, 1,6 benzyna gaz - blad przepustnicy nie reaguje na gaz? Przepustnica wymieniona na druga , przeprowadzona adaptacja i nadal jest taka sama sytuacja co jakis czas przestaje reagowac na gaz, nie mozna przyspieszac tylko jałowe obroty silnika po wykasowaniu błędów check engine auto znów jezdzi Przypadłość ta pojawia sie na obydwu przepustnicach wiec wnosze ze to nie jest to z nimi zwiazane ... prosze rozpaczliwie o pomoc, chce juz sprzedac ten samochod a niemoge bo takie mam z nim klopoty. zalaczam zdjecie co sie na desce wyswietla w komputerze pojawaia sie blad przepustnicy nic wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek467 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Coś wiadomo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustSimplePerson Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Czy możne znalazło się rozwiązanie tego problemu. Mam podobną zagwozdkę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi