Wojtek1988 Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Witam. Na wstępie chce zaznaczyć ze szukałem na forum i nie znalazłem info na ten temat:) Patrol Y60 2.8 diesel czujnik znajduje sie na podstawie filtra oleju. Jest zakończony "kulką". Czujniki dostępne na rynku sa płasko zakończone. Nie wiem czego dokładnie szukać i czy jest to czujnik temperatury oleju czy czujnik ciśnienia oleju lub coś innego...Proszę o odpowiedz pozdrawiam ps.Nie mam zdjęć lepszej jakosci Edytowane 16 Lutego 2023 przez Wojtek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1988 Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Znalazłem odpowiedz jest to czujnik temperatury oleju . Jego nr to : 16970-22J00 Niestety nie ma go w żadnej hurtowni ani serwisie . Szukam na stronach ale z marnym skutkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi