Kamilsrem Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Witam, jesteście w stanie doradzić co może być usterka? auto zgasło mi 2 razy, w odstępach koło 200km od siebie. Nagle odcięło paliwo, po zajechaniu na pobocze, 5 sekund kręcenia, i odpalił. Znowu wszystko gra. Po wizycie u znajomego z komputerem błędy poniższe 2A00 nieznany kod usterki P1525 działanie tempomatu P2293 rampa paliwa, ciśnienie w układzie. auto śmiga bez problemów, oprócz tych dwóch zgaśnięc wszystko gra. Możecie doradzić co do wymiany? Czy chodzi o czujnik? Czy coś więcej.. miał ktoś podobna akcje? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Sprawdź czy nie ma wycieku z pompy wysokiego ciśnienia. To częsta usterka w tych pompach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 @Kamilsremu mnie pojawiło się coś podobnego, odstęp mam koło tysiąca km i 2 błędy p2293 i p0089. Rozwiązałeś ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi