Kamilsrem Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Witam, jesteście w stanie doradzić co może być usterka? auto zgasło mi 2 razy, w odstępach koło 200km od siebie. Nagle odcięło paliwo, po zajechaniu na pobocze, 5 sekund kręcenia, i odpalił. Znowu wszystko gra. Po wizycie u znajomego z komputerem błędy poniższe 2A00 nieznany kod usterki P1525 działanie tempomatu P2293 rampa paliwa, ciśnienie w układzie. auto śmiga bez problemów, oprócz tych dwóch zgaśnięc wszystko gra. Możecie doradzić co do wymiany? Czy chodzi o czujnik? Czy coś więcej.. miał ktoś podobna akcje? Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Sprawdź czy nie ma wycieku z pompy wysokiego ciśnienia. To częsta usterka w tych pompach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gente Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 @Kamilsremu mnie pojawiło się coś podobnego, odstęp mam koło tysiąca km i 2 błędy p2293 i p0089. Rozwiązałeś ten problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts