mkur Opublikowano Niedziela o 21:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:08 ustawienia -> asystent kierowcy -> poł. z lim. prędk. -> wybrać "automatycznie" zamiast "podpowiedź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetman72 Opublikowano Poniedziałek o 19:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:45 Ogólnie uważam, że ten automat poza naszymi granicami działa bardzo fajnie, w Polsce już mniej, na A4 średnio sie to sprawdza, brak oznakowania pionowego, obwodnica Wrocławia - bardzo dobrze, są znaki, S6 - nieźle. Więcej nie testowałem. Problemem jest bardzo szarpana jazda na naszych drogach, a jak ktoś jedzie zgodnie z przepisami to wszyscy starają się mu udowodnić, że jest durniem itp. Widzę dużą zmianę na + po instalacji nowego softu w ASO, jeśli ma pełny akumulator i jest chłodno, ale nie musi grzać, to silnik sie nie włącza, w zeszłym roku to od ruszenia warkot na maxa było słychać. Jest też minus, juz 2x zresetował mi się główny komp + virtualne zegary, wyczyściły się przejazdy. A objawem wstępnym jest mrożenie prędkościomierza, jak przestaje pokazywać aktualną prędkość to mamy problem (znaczy ja mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkur Opublikowano Poniedziałek o 22:35 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:35 Co do jazdy z automatem w Polsce. Da się. Można ustawić "tolerancję" + kilka km/h. Wtedy jazda może być w miarę dostosowana do większości innych ludzi 😉 Spalanie na autostradzie (nie ekspresówce) może okazać się nieakceptowalne 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi