mkur Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 ustawienia -> asystent kierowcy -> poł. z lim. prędk. -> wybrać "automatycznie" zamiast "podpowiedź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetman72 Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Ogólnie uważam, że ten automat poza naszymi granicami działa bardzo fajnie, w Polsce już mniej, na A4 średnio sie to sprawdza, brak oznakowania pionowego, obwodnica Wrocławia - bardzo dobrze, są znaki, S6 - nieźle. Więcej nie testowałem. Problemem jest bardzo szarpana jazda na naszych drogach, a jak ktoś jedzie zgodnie z przepisami to wszyscy starają się mu udowodnić, że jest durniem itp. Widzę dużą zmianę na + po instalacji nowego softu w ASO, jeśli ma pełny akumulator i jest chłodno, ale nie musi grzać, to silnik sie nie włącza, w zeszłym roku to od ruszenia warkot na maxa było słychać. Jest też minus, juz 2x zresetował mi się główny komp + virtualne zegary, wyczyściły się przejazdy. A objawem wstępnym jest mrożenie prędkościomierza, jak przestaje pokazywać aktualną prędkość to mamy problem (znaczy ja mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkur Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Co do jazdy z automatem w Polsce. Da się. Można ustawić "tolerancję" + kilka km/h. Wtedy jazda może być w miarę dostosowana do większości innych ludzi 😉 Spalanie na autostradzie (nie ekspresówce) może okazać się nieakceptowalne 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi