adimat1 Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Witam, za co oprócz oświetlenia wnętrza odpowiada bezpiecznik F12 z obrazu poniżej? Gdy zamknę auto, wszystko wygaśnie to pobiera on cały czas 0.07A prądu, gdy go wyciągnę to pobór prądu całej instalacji auta to 0.04A więc w normie, gdy spowrotem go wsadzę na swoje miejsce, zamknę auto wszystko wygaśnie to zwiększa się do 0.13A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r5k4 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 https://bezpieczniki.net/nissan-qashqai-2006-2013-bezpieczniki-schemat/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adimat1 Posted March 12, 2023 Author Share Posted March 12, 2023 Tak to ja już sprawdzałem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Niektóre systemy się wyłączają dopiero po dłuższym czasie, nieraz nawet kilkanaście minut. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adimat1 Posted March 13, 2023 Author Share Posted March 13, 2023 14 godzin temu, cezzar1 napisał: Niektóre systemy się wyłączają dopiero po dłuższym czasie, nieraz nawet kilkanaście minut. Masz rację, odczekałem 15 minut i pobór prądu był 0.00 czyli któryś sterownik czy coś pobiera prąd po zamknięciu auta i po jakimś czasie się usypia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts