artko Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 W moim J12 - 12 t.km przebiegu, zaczelo cos pukac przy ruszniu i jednoczesnym skrecaniu. Puka gdzies po lewej stronie raczej z przodu auta. Spotkal sie ktos z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Tak, ja miałem podobny efekt i okazało się, że poluzował się lewy amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stani Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 TEŻ MAM TAKI PROBLEM I NIEWIEM CO TO MOŻE BYĆ AMORTYZATORY MAM PODOKRĘCANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Na gwarancji? ASO ? W moim bylym J10 w 2009r była akcja z tylnymi amorkami a w 2010 wymienili na gwarancji wahacze tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Tak jak pisze @JackSet. Zgłosić problem do ASO, albo nawet odjechać kilka kilometrów od miejsca zamieszkania i zgłosić do Nissan Assistance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Witam panowie to jest poduszka amortyzatora sprężyna się napręża i strzela miałem to samo poduszkę wymieniłem i po kłopocie sorki że się wpier...am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi