lucas_13579 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Część, w qq utraciłem częściowo podświetlenie kokpitu (klimatyzacja manualna) tj. pod pokrętłem mocy i temp. nawiewu oraz okolicznych przycisków, podświetlenie rodzaju nawiewu jeszcze działa czy ktoś z Was usuwał taka usterkę ? Czy da radę samemu ściągnąć plastikową obudowe kokpitu żeby dostać się od podświetlenia pod pokrętłami i jakiego rodzaju żarówki są tam umiejscowione i czy są one wymienne, obejdzie się bez lutowania? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietruchaj10 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Przepraszam za odkopanie starego wątku. Możliwe że po prostu pozdychały diody pod panelem. Wystarczy podważyć listwę w czterech punktach aby uwolnić zatrzaski i wtedy można ją wyjąć, a panel wykręcić. Nie miałem styczności z ręczną klimatyzacją, więc dalej mogę tylko zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi