Art93 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Cześć, Czy ktoś z obecnych tu wymieniał w Pulsarze 1,2 DIG-T 115 KM filtr paliwa? Próbowałem znaleźć filtr w internecie - nieskutecznie. Ceny od 25 do 200 zł, każdy wygląda inaczej. Stąd pytanie czy ten filtr się wymienia i z jaką częstotliwością? Będę wdzięczny za podesłanie nr OEM lub innych namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Filtr jest zintegrowany z pompą. Dożywotka. Jestem niemal na 100% pewny, że żadnego innego filtra nie znajdziesz. No chyba, że coś jeszcze przed wtryskiem przy silniku jest. Ale ja dość sporo spędziłem na grzebaniu w częściach do pulsara i tam filtra takiego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Wg ASO filtr dożywotni z "samooczyszczaniem". Część takową mają ale nie mieli jeszcze przypadku wymiany. Też miałem wątpliwości kiedy wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art93 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 W dniu 6.04.2023 o 14:43, tomkek1912 napisał: Filtr jest zintegrowany z pompą. Dożywotka. Jestem niemal na 100% pewny, że żadnego innego filtra nie znajdziesz. No chyba, że coś jeszcze przed wtryskiem przy silniku jest. Ale ja dość sporo spędziłem na grzebaniu w częściach do pulsara i tam filtra takiego nie znalazłem. W dniu 11.04.2023 o 10:19, ExploRer napisał: Wg ASO filtr dożywotni z "samooczyszczaniem". Część takową mają ale nie mieli jeszcze przypadku wymiany. Też miałem wątpliwości kiedy wymienić. Dziękuję za odpowiedzi. Faktycznie filtr jest zintegrowany z pompą i mieści się w zbiorniku. Żadnego innego filtru paliwa przed wtryskiem nie ma. Po dwukrotnym przejrzeniu internetu znalazłem tę część zamienną, która jest zintegrowana z pompą. Na YT dostępne są filmy wschodniej produkcji, na których pseudofachowcy wymieniają filtry w Tiidach. W naszych realiach do wymiany całość z pompą. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany mogę podesłać link do filmików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Podeślij, zawsze to jakaś informacja dla potomnych Pulsarowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi