Dami31 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Ja niestety z tych drugich... Poszukuję Tłoków do jednostki QR25DE 4x4 165KM Zaznaczam, że PLUSOWYCH nadwymiar +0,5mm względnie opinii o zamiennikach TAKEIN i NIPPON za wszelkie informacje z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 0,20 chyba były dostępne w nadwymiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami31 Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Jak dotąd widzę gwałtowną "umieralność" tego pojazdu na naszych drogach. Z racji, że jednak podjąłem się regeneracji jednostki QR25 i trochę już się z tym borykam mogę kilka słów powiedzieć. Po pierwsze to brak już powoli części.... jeśli chodzi o rynek krajowy ceny oryginalnych są zaporowe i do tego wyssane z palca nie wspomnę o ASO Co optymistycznego? regeneracja głowicy,polerka wału, szlif bloku na +0,5 1500zł i to by było na tyle ...... z optymizmu Jeśli dobrze czytam instrukcję 0,2 to tylko pierścienie bez zmiany tłoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi