dinokajman Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Po przejechaniu ok 3km jak wróciłem z pracy wysiadając usłyszałem taki dziwny dźwięk. Słychać go w tle co to może być bo nie mogę zlokalizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 4 godziny temu, dinokajman napisał: Po przejechaniu ok 3km jak wróciłem z pracy wysiadając usłyszałem taki dziwny dźwięk. Słychać go w tle co to może być bo nie mogę zlokalizować? Zobacz czy przypadkiem osłona termiczna tłumika z przodu auta nie dzwoni. Ona ma tendencję do odrywania się. Ja u siebie już kilka razy spawałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinokajman Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Też o tym myślałem. Dzięki zerknę tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinokajman Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Miałeś rację Janio. To cykanie to osłona tłumika. Zauważyłem też ślady oleju tylko nie wiem z czego ucieka. Wytarłem do sucha i zobaczę za kilka dni czy będzie tam coś ponownie. Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez dinokajman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, dinokajman napisał: Miałeś rację Janio. To cykanie to osłona tłumika. Zauważyłem też ślady oleju tylko nie wiem z czego ucieka. Wytarłem do sucha i zobaczę za kilka dni czy będzie tam coś ponownie. Ja o tej osłonie z załączonej fotki myślałem, dzwoni jednak co innego . Ważne że zlokalizowane. Olej może być spod pokrywy zaworów? Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinokajman Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Hmm..... Jakaś taka siatka wie może ktoś z kolegów co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi