Alvaromorales Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) Witam, mam pytanie odnośnie radia w Nissanie Note 2007r, fabrycznie miałem radio 1din orginalne Nissana (to wąskie) , zakupiłem również orginalne Nissanowskie ale 2 Din czyli to szersze ( mam nadzieję że się posługuje poprawnie nazwami Din, , ale proszę brać poprawkę?) myślałem że będzie to kwestia demontażu rozłączenia i podłączenia kabli i montażu nowszego, ale wejścia i wtyczki są zupełnie różne, czy ktoś jest mi w stanie podpowiedziec czy jest możliwa i w miarę łatwa zamiana tych sprzętów czy szkoda zachodu? Dzięki za podpowiedzi Edytowane 4 Maja 2023 przez Alvaromorales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) Nie robiłem tego. U siebie mam radio 2 DIN, ale tu masz temat z przed kilku lat może coś ci wyjaśni. Na pewno będą potrzebne jakieś przejściówki i adaptery. https://forum.nissanklub.pl/topic/84795-wymiana-radia-note-1din-na-2din/ Edytowane 4 Maja 2023 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi