Adamos25 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Planuje zakupić komputer diagnostyczny /niedrogi/do mojego Nissana Qashaia 2017r J11E i mam problem czytam fora i nie wiem jaki może ktoś z was ma sprawdzony i pomoże. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 oj oj - obawiam się o ten warunek n i e d r o g i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Multidiag+ czy jakoś tak. Podobno łączy się z większą ilością modułów niż ECM. Da się tym ponoć też zrobić kalibrację kamer. Jest tam oprogramowanie podobne do Delphi albo nawet to samo przy droższych. Te koło 800 zł i więcej mają podobno największą funkcjonalność: https://allegro.pl/listing?string=Multidiag Owszem, można kupić ELMa lub podobne za pare dyszek i oprogramowanie z neta ściągnąć, ale to raczej słabe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeske Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Tomkek1912, czy używałeś już może tego multidiag'a? Szukam jakiegoś interfejsu obd do swojego nissana pulsara. Mam obd eleven do audika, z którego jestem bardzo zadowolony, a do nissana na razie nic fajnego nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego W dniu 21.02.2025 o 12:59, Yeske napisał: Tomkek1912, czy używałeś już może tego multidiag'a? Szukam jakiegoś interfejsu obd do swojego nissana pulsara. Mam obd eleven do audika, z którego jestem bardzo zadowolony, a do nissana na razie nic fajnego nie mogę znaleźć. Bo do Nissana jedynie Consult,którym możesz coś pogrzebać w elektronice,reszta to tylko prosta diagnostyka,usuwanie błędów odczyt parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi