Adamos25 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Planuje zakupić komputer diagnostyczny /niedrogi/do mojego Nissana Qashaia 2017r J11E i mam problem czytam fora i nie wiem jaki może ktoś z was ma sprawdzony i pomoże. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 oj oj - obawiam się o ten warunek n i e d r o g i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Multidiag+ czy jakoś tak. Podobno łączy się z większą ilością modułów niż ECM. Da się tym ponoć też zrobić kalibrację kamer. Jest tam oprogramowanie podobne do Delphi albo nawet to samo przy droższych. Te koło 800 zł i więcej mają podobno największą funkcjonalność: https://allegro.pl/listing?string=Multidiag Owszem, można kupić ELMa lub podobne za pare dyszek i oprogramowanie z neta ściągnąć, ale to raczej słabe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi