checinus Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Cześć, Chciałbym zamontować sobie kamerę cofania w lusterku. Wiem, że są kamery montowane w tablicy rejestracyjnej, tylko teraz pytanie czy jest coś takiego żeby ta kamera łączyła się bezprzewodowo z lusterkiem? Zależy mi na tym żeby ciągnąć jak najmniej okablowania, żeby to było jak najmniej inwazyjne. Jestem zielony w tym temacie dlatego potrzebuję porady. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan61 Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Na Alixpres masz pelno przykladow. Poszukaj a dopasujesz sobie cos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
checinus Posted May 17, 2023 Author Share Posted May 17, 2023 (edited) Trochę się boję tych rzeczy z ali, bo niedawno zamówiłem parę pierdół do Kaśki, to została z nich tylko jedna, a reszta poszła do wyrzucenia ,taki badziew . I chciałbym kupić coś sprawdzonego, lepszego. Edited May 17, 2023 by checinus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan61 Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 No tylko wiekszosc zeczy to Made in China. Mialem na mysli nie kupno, tylko przyklady rozwiazania. Ja kupilem na Ali mnostwo zeczy i raczej mam opinie pozytywna, oczywiscie nie wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts