motor Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Jako świeżak na tym forum witam serdecznie wszystkich użytkowników.Mam pytanie i proszę o pomoc.Kupiłem qq 1,6 benzyna 2009r,był podobno lekko puknięty.z lewej strony.Świeciła sie kontrolka pasażera teraz wiem że była wyłączona i dlatego to uśpiło moją czujność.Wyłączyłem ją i okazuje się teraz że przy włączeniu zapłonu nie zapala się kontrolka poduszek.Gdzie szukać przyczyny.Jak sprawdzić czujnik uderzeniowy na pasie przednim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Po pierwsze trzeba podpiąć komputer diagnostyczny i zobaczyć błędy, jakie wyrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Właśnie myślę to zrobić na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi