motor Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Jako świeżak na tym forum witam serdecznie wszystkich użytkowników.Mam pytanie i proszę o pomoc.Kupiłem qq 1,6 benzyna 2009r,był podobno lekko puknięty.z lewej strony.Świeciła sie kontrolka pasażera teraz wiem że była wyłączona i dlatego to uśpiło moją czujność.Wyłączyłem ją i okazuje się teraz że przy włączeniu zapłonu nie zapala się kontrolka poduszek.Gdzie szukać przyczyny.Jak sprawdzić czujnik uderzeniowy na pasie przednim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Po pierwsze trzeba podpiąć komputer diagnostyczny i zobaczyć błędy, jakie wyrzuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motor Posted May 17, 2023 Author Share Posted May 17, 2023 Właśnie myślę to zrobić na dniach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts