Michutor Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Witam Forumowiczów, Mam problem w swoim modelu Qashqai z 2017 roku. Z dnia na dzień przestał działać pasek LED do jazdy dziennej, kierunkowskaz działa poprawnie. Sprawa tyczy się trybu AUTO, przy trybie z włączonymi światłami mijania wszystko działa poprawnie. W kloszu lampy widać lekkie podświetlenie paska LED, ale nie tak mocne jak w sprawnej lampie. Wydaje mi się że to wina jakiegoś sterownika. Czy miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Najpierw sie szuka a potem zadaje pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Jest jeszcze i mój wątek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Koledzy mnie wyręczyli,zamykamy temat. Na następny raz użyj wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi