bruno Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Witam koledzy mam pytanie chciałbym zamontować do swego qashqaia nakładkę tylna zderzaka i tu mam problem na znanym portalu aukcyjnym jest oferta z opisem że pasuję tylko do rocznika 07-09 znów na innym ogłoszeniu że do rocznika od 07-13r powiem szczerze że zgłupiałem napisałem do sprzedawcy czy pasuję do mego po lifcie rocznik 2010 to odpisał że pasuję do modeli od 07 do 2013 rok z wyjątkiem Qashqaia+2. Proszę kolegów o pomoc w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Witam ja mam założoną w QQ z marca 2010 r. przed liftem - pasuje nakładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Dziękuję kolego sowa za podpowiedź w końcu ktoś zareagował.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi