bruno Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Witam koledzy mam pytanie chciałbym zamontować do swego qashqaia nakładkę tylna zderzaka i tu mam problem na znanym portalu aukcyjnym jest oferta z opisem że pasuję tylko do rocznika 07-09 znów na innym ogłoszeniu że do rocznika od 07-13r powiem szczerze że zgłupiałem napisałem do sprzedawcy czy pasuję do mego po lifcie rocznik 2010 to odpisał że pasuję do modeli od 07 do 2013 rok z wyjątkiem Qashqaia+2. Proszę kolegów o pomoc w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa3791 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Witam ja mam założoną w QQ z marca 2010 r. przed liftem - pasuje nakładka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 Dziękuję kolego sowa za podpowiedź w końcu ktoś zareagował.Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts