Marcin81 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Witam mam problem z Nissanem qashqaiem 2.0diesel ,automat , 2011r . Auto jeździło normalnie do czasu wymiany filtra kabinowego . Podczas tej operacji odkręciłem zespół pedałów i odpisałem wtyczki od czujników , po złożeniu , nie wiem dlaczego blokują się hamulce przód po przejechaniu kilku metrów . Dodam ze przed ta operacja nie było żadnego problemu z hamulcami . Może miał ktoś taki przypadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 A dobrze wszystko poskładałeś?? Nic nie urwałeś jak odpinałeś kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech2 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Wiem, że późno piszę, ale miałem ten sam problem. Czujniki przy pedale hamulca za głęboko wsadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi