Marcin81 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Witam mam problem z Nissanem qashqaiem 2.0diesel ,automat , 2011r . Auto jeździło normalnie do czasu wymiany filtra kabinowego . Podczas tej operacji odkręciłem zespół pedałów i odpisałem wtyczki od czujników , po złożeniu , nie wiem dlaczego blokują się hamulce przód po przejechaniu kilku metrów . Dodam ze przed ta operacja nie było żadnego problemu z hamulcami . Może miał ktoś taki przypadek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
calypso83 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 A dobrze wszystko poskładałeś?? Nic nie urwałeś jak odpinałeś kostki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czech2 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Wiem, że późno piszę, ale miałem ten sam problem. Czujniki przy pedale hamulca za głęboko wsadzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts