ooMAREKoo Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Witam bardzo serdecznie wszystkich na forum. mój Nissan Qashqai j10 nie ma żadnych wylotów wentylacji na 2 rząd siedzeń. czy ktoś z Was kombinował / dokładał no jakieś przewody ? czy w ogóle istnieje jakaś opcja żeby to dorobić ? pozdrawiam Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk_slawek Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Zajrzyj pod fotel kierowcy i pasażera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooMAREKoo Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 Niestety nic nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilunia Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 21 godzin temu, ooMAREKoo napisał: ... czy w ogóle istnieje jakaś opcja żeby to dorobić ? Jakiś czas temu ktoś na forum opisywał szczegółowo procedurę jak to zrobił. Pamiętam tylko, że wymieniał tunel na taki z kratkami nawiewu na tył. Poszukaj tego na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooMAREKoo Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 (edited) Dzięki. szukałem części w necie nic nie ma a na wschód to teraz ciężko. Edited June 14, 2023 by ooMAREKoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Czyli mam rozumieć że w naszych kaszalotach nie ma żadnego fabrycznego nawiewu na tył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooMAREKoo Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 W moim 2012 QQ+2 niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 13 godzin temu, bruno napisał: Czyli mam rozumieć że w naszych kaszalotach nie ma żadnego fabrycznego nawiewu na tył. Jest nawiew na tyl, ten na desce, ktory daje podmuch pod sufit i opada ma tyl. Chyba taki guzior z podobizną grzywki chyba ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Jest nawiew na konsoli, jest naturalny przepływ powietrza od nawiewów w konsoli ku tyłowi (powietrze wychodzi z wnętrza przez otwory pod tylnym zderzakiem) więc pasażerowie z tyłu nie powinni się udusić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 No to japońce oszczędzają nie na tym co potrzeba, wcześniej miałem grande punto niby budżetowy fiat a pod fotelami kierowcy i pasażera miał otwory z nawiewem na nogi pasażerów z tyłu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 3 godziny temu, bruno napisał: No to japońce oszczędzają nie na tym co potrzeba, wcześniej miałem grande punto niby budżetowy fiat a pod fotelami kierowcy i pasażera miał otwory z nawiewem na nogi pasażerów z tyłu. no i zapach stóp to nie to samo co nawiew górą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 13 godzin temu, bruno napisał: japońce oszczędzają nie na tym co potrzeba Niewiele jest japońca w qq. Zaprojektowany i produkowany w GB w kolaboracji z renault. Jak dla mnie to tylko znaczek świadczy o japońskich korzeniach marki, reszta to prosty europejski, znacznie przewartościowany podwyższony kompakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts